Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер:146 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дебитомер:146 ТС

Здравейте колеги, знам че темата е засягана много пъти, но ми трябва по-актуална информация.Проблемът ми е Дебитомер-а - за оргинален на "чичо" БОШ ми искат 620лв.
    Дайте съвет за нещо поне и 200-300 лв по евтинко. Във форума четох за дебитомер 0280 218 019 (който не е за мойта Алфичка), че се намирал за по 130-150 лв уж оргинален - без холограми, а пък в сайта на Бош е 540лв. Посъветвайте ме какво да си сложа - ако мога да спестя някой лев че 620 лв са си 620 лв.От форума също разбрах, че моят дебитомер е с номер 0 280 218 001. Моля помагайте. Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 146 1.4 TS '00

Около 180лв на Марели с гаранция,има и по тънки но не винаги става с тях! Може да ти го монтирам и да покараш няколко дни пробно!!
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

А случайно да се намира аналог на 0 280 217 102 (145,1.4 TS от 98-ма не е с пластмасовия капак)
      Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Лисан - дай номер да ти се обадя
        Alfa Romeo 146 1.4 TS '00

Comment

И аз търся дебитомер, но за моята Алфа 146 1,7 16V ми трябва 0280 217 111, ако някой има може да каже. Благодаря предварително.
          П.П. В Бош продават 769 лв., а в интернет в Италия е 158 Евро. пак на Бош - как става тази надценка????
          Last edited by di4eto; d.m.y г., 15:15.

Comment

Имам дебитомери за всички модели на Алфа, т. 0899832271
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Аз от 2 седмици обикалях да търся и нямах възможност да си купя от Бош,защото беше над 700 лв. Търсих и на Магнети Марели,но там не намериха като моя 111. И сега взех един за 320 лв Mapco. Сега го тествам да видя дали ще има проблеми.

П.П. Благодаря на колегите от Бош за съдействието.
              Alfa Romeo 145...+5

Comment

поразпитах тук там и ми казаха че в КОСЕР (варненска фирма) с магазини в цяла България имали някви "МИИТ ЕНД ДОРИЯ" говорих лично с пичовете и те казаха че са свестни и продават много от тях и нямали рекламации цената е супер 120 -180 лв зависи за каква АЛФА става вапрос

поздрави надявам се че съм бил полезен
                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение
                  Аз от 2 седмици обикалях да търся и нямах възможност да си купя от Бош,защото беше над 700 лв. Търсих и на Магнети Марели,но там не намериха като моя 111. И сега взех един за 320 лв Mapco. Сега го тествам да видя дали ще има проблеми.

П.П. Благодаря на колегите от Бош за съдействието.

Не е лошо да пишеш какви са ти впечатленията от Марсо. Ще си полезен на колегите.
                  146 1.6 TS 01.97

Comment

Не бях написал,защото нямах още впечатления Единственото което съм забелязал е ,че сега малко по-често ми се вмлючва перката за охлаждане,иначе други разлики с предния ми не виждам.
                    Alfa Romeo 145...+5

Comment

колега извинявай че ти цапам темата .имамм само един кратък въпрос.КЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ СЕ НАМИРА ТОЯ ПУСТ ДЕБИТОМЕТЪР.моя е добре така ми казаха .но искам да снам каде се намира

Comment

Когато отвориш капака,отдясно е въздушния филтър и по продължението на тръбата му има един преходник изглеждащ така http://img221.imageshack.us/img221/3...2008531xe4.jpg . Това е което знам аз
                        Alfa Romeo 145...+5

Comment

Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщение
                          колега извинявай че ти цапам темата .имамм само един кратък въпрос.КЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ СЕ НАМИРА ТОЯ ПУСТ ДЕБИТОМЕТЪР.моя е добре така ми казаха .но искам да снам каде се намира
                          Не съм виждал 1.4 TS , но предполагам е като 1.6 ТS ... така че .. понеже аз така и така свалих всички тръби, въздушния филтър и самия дебитомер (опря ми се само кутията за филтъра, ама освен на парчета не виждам как мога да я изкарам цяла без да барам корите под калника )

1) Тук можеш да видиш как върви всичко след капака на въздушния филтър до дроселовата клапа и самия дебитомер:

Click image for larger version

Name:	cqla.jpg
Views:	1
Size:	87.8 Килобайта
ID:	2244351

2) Тук самия дебитомер къде се намира конкретно .. държи се на две еврейски звезди:

Click image for larger version

Name:	debitomer.jpg
Views:	1
Size:	85.2 Килобайта
ID:	2244352
                          145 ,1.6 TS

Comment

мерси колеги .аз без да знам кво е тва сам го свалял да го чистя .незнам защо просто ей така обичам всичко да ми е изрядно

Comment

аз имам дебитомер на Бош с номер 0280217111 ако на някой му трябва го давам за 120лв. Може да ме намерите на 0896575001-Ники по всяко време.
                              Alfa Romeo 145 1.6 16v T.S

Comment

Working...
                              X